Squat rack test: Se de bedste squat rack

Squat rack test

De er blevet ekstremt populære, og du ser dem i alle fitnesscentre – uden undtagelse.

Squat racks er det nye sort, som alle og enhver bruger, når de træner. Det er lige meget, om du er mand eller kvinde – så kan du altid bruge en squat rack til at køre dine squat øvelser på. Squat er rigtig godt til mange muskelgrupper, og det er særligt benene, som får meget ud af aquat. Også baller og core har ret meget gavn af det. Men de fleste, der træner meget, er velvidende om, at bentræning er et must for at få mere ud af at træne resten af kroppen. Skal du have en squat rack til dit eget homegym, så er der mange racks at vælge imellem. Derfor har vi foretaget en squat rack test, så du får rigtig god og kyndig vejledning.

Squat racks til forskellige behov

Vi har foretaget en squat rack test blandt vores egne racks for at se, hvilken en, der er bedst. Det er klart, at du er nødt til at se på dit behov, før du lige går ud og køber en til dit homegym. Når du skal vælge squat rack, skal du tænke på, hvor mange forskellige indstillinger, du har behov for. Træner du bare en smule, men vil du gerne have en i hjemmet, så kan du få en rigtig billig squat rack i rigtig høj kvalitet. Der er plads til 3 stationære højder, som du kan løfte fra, så du altid har flere udgangspunkter. Vi har en rigtig god en til SU-venlige priser for 899 kr., hvilket er en ganske glimrende squat rack, som klarer sig glimrende i forhold til holdbarhed og stabilitet i vores squat rack test.

Det kan også være, at du træner rigtig meget og har behov for mange indstillinger og udgangspunkter, så kan du få brug for en squat rack, der kan meget mere. Vi har blandt andet en top professionel og brugt Technogym squat rack til kun 3900 kr., som kan meget mere end de fleste gængse. Det er typisk en som denne, du vil se i et træningscenter. Den er utroligt stabilt, har mange muligheder og giver god fleksibilitet for typer af indstillinger og højder.

En squat rack til alle budgetter

I vores squat rack test har vi været igennem en masse forskellige modeller, som både tilgodeser behov for at få en mere simpel squat rack, som er billig – og så har vi også testet de professionelle til den kræsne køber, der gerne vil have en eksklusiv squat rack, som kan det hele. Da vi er en side, der sammenligner priserne på det bedste træningsudstyr, har vi derfor testet mange af dem.

Squat Rack test

Det er typiske denne størrelse, man vil hav plads til i sit hjemmetræningscenter, og den er i et fornuftigt prisleje. Vi har fx en justerbar en, hvor du simpelthen selv kan indstille på højderne. Den ligger på kun 2495 kr., og vi har et par stykker i samme prisleje, hvor du kan få en squat rack med safety til 2495 kr. eller 2695 kr. Der er forskel på de mange racks, men du er nødt til at se på dem individuelt for at vide, hvad du har behov for. Er du prof, vil du måske hellere vælge vores elite rack til 24.499 kr.

Bedste squat rack i test

Det er svært at vælge hvilken squat rack, der er den bedste…

Men her giver vi et forsøg:

Da det er træningsudstyr, som skal kunne holde til noget, har vi udelukkende fokuseret på solide og robuste squat racks, der kan holde i mange år.

I vores squat rack test testede vi de billigeste squat racks:

Pendlay Elite Half Rack System, Power Rack Med Safety, Pro Half Rack, Pro Justerbar Squat Rack, Pro Power Rack, Pro Squat Rack med Safety, Squat Rack, Squat Rack – Nordic Strengt, Stabilt Squat Rack med Safety og Stort Squat Rack.

Vi har testet alle de forskellige racks på den måde, at vi har sat en masse forskellige udøvere til at prøve dem af med forskelligt træningsudstyr. Vi bad dem om at træne, som de plejede at gøre, hvorefter de så blev bedt om at vurdere, om dette var muligt.

Vi kunne hurtigt se, at vi skulle op i prisleje til omkring de 2.500-3.000 kr. for at få alle de funktionaliteter, som de plejede at gøre brug af i træningscentret.

Nogle var tilfredse med de helt billige, da de ikke havde behov for ret mange indstillinger eller safety.

Andre havde en mere professionel tilgang til det, hvorfor de ville kræve de helt dyre. Ser vi på det samlede resultat, så er her de tre bedste squat racks:

  1. Sort squat rack: Billig og stabil rack. Perfekt til hjemmetræningscenteret.
  2. Pro Squat rack med safety: Kvalitets rack, der fylder en smule mere end ovenstående.
  3. Pro Half rack: Sindsyg fed squat rack, men dyr (over 7.000 kr.)

Det skal dog nævnes, at alle squat racks i vores squat rack test lever op til god holdbarhed og stabilitet, og de er af en rigtig god kvalitet. Så den bedste squat rack til dig skal findes gennem dine behov.

Kvaliteten er vigtigst

Når vi har med noget at gøre, som skal kunne holde så relativt mange kilo, så skal det have en vis produktkvalitet, før vi tager det ind. Vi har derfor udelukkende squat racks, der ville kunne godkendes til brug i et fitnesscenter.

Vi tror på, at kvaliteten er den vigtigste, da det er vigtigt at have den rette position, når du skal løfte tungt. Med en rigtig god squat rack i formidabel kvalitet kan du træne alle de øvelser, du ellers plejer at kunne. Du kan træne dem i hjemmet, hvis du har plads i fx en garage eller lignende – og du kan nemt og billigt etablere dit helt eget homegym. Vi har med vilje et produktsortiment, hvor langt størstedelen af vores squat racks ligger i et humant prisleje, hvorfor du får rigtig meget for pengene. Vi har nogle skarpe priser på alle dem, der deltog i vores squat rack test, så vi kan tilbyde det bedste på markedet til fornuftige penge.

Tue


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/trimzone.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *