5 tjekkede homegyms (du vil elske nummer 3)

5 homegyms

Vi har sonderet terrænet lidt for at se på de fedeste homegyms, så vi kan distribuere inspiration til dig, der går og drømmer om at lave dit eget fede homegym. Det er selvfølgelig meget forskelligt, hvad folk lægger vægt på, når de skal lave deres eget, da interesserne er mange. Men man kan virkelig lavet et fedt homegym, hvis man gider at ofre tiden og pengene på det. Det kræver naturligvis noget ekstra plads i hjemmet, men har du det, kan du sætte rammerne til et lækkert center.

Hvorfor bruge masser af penge hvert år på et fitnessabonnement, når du kan lave et eget homegym og tjene penge hjem i løbet af ganske få år?

Og så har du et super fedt hjemmetrænmingscenter til evig tid og eje.

Men allerførst skal du beslutte dig for, hvad du skal bruge, før det bliver fedt. Løfter du tungt? Er du mere til motion og cardio? Eller skal det være mere yoga-inspireret? Vi har fundet 5 homegyms, som vi selv er helt misundelige på!

Nummer 3. homegym er vores favorit, fordi det er relativt nemt at lave. Vi har alle remedierne til det (se bare her), så det kræver kun, at du har lidt ekstra plads derhjemme.

1# Verdensklasse homegym

Det her er et homegym i verdensklasse. Det indeholder alt og mere til. Det er virkelig til den kræsne atlet, der gerne vil have creme de la creme. Det er også et dyrt homegym, men ikke noget, som ikke bliver tjent hjem i løbet af en mindre årrække sammenholdt med dyre fitnessabonnementer.

Her ser du et homegym, hvor der både er remedier til crossfit og almindelig vægttræning.

Det er et center, du godt ville kunne lave derhjemme i garagen med udstyr fra vores shop. Squat racks, bænke, vægtstænger, vægtskiver, håndvægte og en masse andet fedt lir. Det kræver nok en god håndværker indblandet, da det rette underlag naturligvis spiller en rolle for, hvordan du står fast og af hensyn til dit gulv i forhold til at smide vægte. Her er virkelig lagt vægt på den tunge træning.

2# Feminint og lækkert

Her har vi et ganske simpelt homegym, hvor du har alt det, du har behov for.

Det er mere feminint, da der ikke forekommer de helt tunge vægte. Her er nogle gode cardio og kredsløbsmaskiner, så du ikke er afhængig af vejret udenfor, hvis du fx gerne vil løbe en tur. Så er der også en lækker crosstrainer og en motionscykel. Der er god basis for at kunne forbrænde en masse kalorier. Yderligere er der godt med kettlebells med forskellig vægt, så du kan træne en masse forskellige øvelser. Der er en yogamåtte samt en god gummibold. På mange måder et det her et lækkert homegym til dig, der elsker udholdenhed. Alt, du ser her i dette homegym, kan du købe hos os – ret billigt. Du kan derfor nemt lave et magen til, hvis du har ekstra plads derhjemme. Læs mere om det feminie hjemmetræningscenter her.

3# Billigt hjemmetræningscenter

Det her er vores store favorit.

Særligt fordi det sagtens kan laves nemt og billigt!

Vi har alt, hvad der skal til for at stable det på benene, så har du pladsen, kan du lave det vildeste homegym. Det kræver ikke mere end et ekstra værelse, som har en god størrelse, og så er det ellers bare at fylde dette med lækkert udstyr.

Der er blandt andet en fed squat rack, hvor du kan køre dine yndlingsøvelser, håndvægte, bænk, pull up bar, vægtstænger, vægtstativer og billige vægtskiver. Der er en god ro og orden i det hele, hvilket gør det lækkert og overskueligt. Fylder du dit homegym med for meget, kan det hurtigt komme til at blive uoverskueligt at træne.

Er du til et homegym, som ikke er helt ude af proportioner, og skal det kunne laves for relativt små penge, så er det her et, der kan laves for ca. samme pris, som du måske betaler for 2-3 års abonnement i et fitnesscenter. Måske endda billigere. (Og så kan du slippe for kø ved maskiner, men træne lige, når du har lyst!)

#4 Stilet og minimalistisk

Minimalistisk hjemmetræningscenter

Er du mere til et stilrent og minimalistisk homegym, er det her måske lige det, du leder efter. Det er relativt nemt at lave, hvis du har de pæne omgivelser eller kan få dem lavet. Derefter er det såmænd bare at fylde rummet med udstyr, så det fremstår lækkert. Det smukke ved dette homegym er, at der er ret meget plads, og at der er lagt mere vægt på, at der bare skal være de fornødne redskaber og maskiner. Det er den perfekte blanding mellem cardio og vægttræning. Du kan træne bænkpress, slå på sandsæk, køre på crosstrainer og træne med håndvægt og vægtstænger. Der er god grobund for et fleksibelt work-out, da det er et virkelig lækkert sted med højt til loftet, dejligt lys og ikke for klemt. Man kan hurtigt lave det for kompakt, hvilket selvfølgelig er en smagssag.

#5 Millionærens legeplads

Eksklusivt homegym

Det ville nok være vores favorit, hvis det var til at komme i nærheden af.

Hmpf!

Det er vel nok noget af det mest ultimative, du overhovedet kan lave derhjemme. Her er moderne maskiner til alle formål og naturligvis også lækre faciliteter for komfortens skyld. Det er lavet i to etager, og hvis du klikker lidt videre på billederne, kan du se de fede omgivelser. Det er millionærens legeplads, og det er typisk i USA, at man ser et paradis som dette. Vi synes, det skulle med som inspiration, da drømme aldrig kan blive for store. Du kan få alle maskinerne hos os – nogle i samme kaliber – men du skal dog være villig til at spendere lidt mere. Men hvorfor ikke lade dig inspirere af nogle af tingene. Ved at opsætte fladskærme bliver det mere hyggeligt, og det kan blive rigtig skønt at opholde sig i det homegym, fordi der er gjort noget ud af detaljerne og helhedsindtrykket.

Tue


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/trimzone.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *